Gépeink > C1/TL-6-PIN Automata redőnygyártó gép (PVC)

Műszaki adatok:

C1/TL-6-PIN - Egy ágú, redőny gyártásához való, automata programozható gép.

Egy ágú, extrudált pvc redőnyök sorban 6 m / perc sebességgel történő gyártásához való, automatikus programozható gép. A gépet fel van szerelve a kapcsolódó lyukasztó szerszám készlettel, a csúszásgátló szerszám készletekkel és a csavar guillotine blokkal az Önök 37 mm-es redőny profiljához.

 

Alapkivitel:

- 1 db pneumatikus lyukasztó gép típusa "pp63"

- 1 db pneumatikus csúszásgátló gép típusa "bl / 1-pin"

- 1 db pneumatikus guillotine típusa "tg.g-60-pp"

- 1 db összeszerelő egység típusa ca/1 kefe nélküli motor

- 1 db plc márka siemens és 1 db op érintőképernyő márka siemens

- 1 db jeladó, a vonatkozó jeladó kerékkel és supporto di terra

 

- lyukasztó egység típusa "PP / 63": pneumatikus lyukasztó egység (ek) a reteszek lyukasztásához, az Önök redőny-profiljukba, 6 m/perc max. sebességgel. Az egység (ek) tartalmazza (k) a megfelelő lyukasztó szerszám készlete (ke) t.

 

- csúszásgátló egység típusa "BL / 1-PIN": csúszásgátló egység, az axiális biztosítást lehessen elkészíteni az Önök redőny-profiljukba, 6 m/perc max. sebességgel. Az egység tartalmazza a megfelelő lyukasztó szerszám készletet.

 

- guillotine típusa "TG.G-60-PP": az Önök redőny-profiljuk méretre vágásához. Kifejezetten az ilyen típusú alkalmazáshoz tervezve, képes (ek) elvégezni a pontos vágást maradékok és sorja nélkül, a kívánt sebességen. A vágó-szerszám készlet (ek) egy speciális acélból készült csavar-blokkból (amely tartja és irányítja a profilt a vágás alatt), és a pengéből áll(nak), és a kapcsolódó pneumatikus hajtású penge-tartóból, mely az oszlopokon csúszik, hogy mozgassa a pengét a vágásmenti irányba.

 

- összeszerelő egység, típusa "ca / 1" kefe nélküli motorral (motorokkal)

Szerelő-asztal, amely beilleszti az egy vagy két ágú, extrudált redőny profilokat a kezelő panelbe bevitt gyártási paramétereknek megfelelően. Az asztal fel van szerelve egy bilincs csoporttal / bilincs csoportokkal, mely garantálja / garantálják a profil(ok) pontos pozicionálását az asztalon, a megfelelő profil beillesztéséhez.