Gépeink > Graco Ultra Airless Handheld DC festőgép

Ultra Airless Handheld DC szórásra kész összeállításban

 

Az Airless kézi festékszórók utolérhetetlenek a kis munkák gyors elvégzésében. Az iparágban jól ismert Graco ULTRA kézi festékszórók a világ legmodernebb megoldásait egyesítik, melyek verhetetlen sebességet, hibátlan felületképzést és mindig üzemkész működést biztosítanak.

 

Időt és pénzt spórolunk meg az újonnan szabadalmaztatott RAC X™ FF LP SwitchTips™ fúvókák használatával, mely minden Airless gépen használható! Ezek több féle méretben elérhetőek, így minden munkához választhatunk tökéletes darabot. A Graco által szabadalmaztatott FlexLiner™ festéktartó könnyű le- és felszerelésével a munka gyorsan elkezdhető, a munka végeztével a gép rövid idő alatt tisztítható, és hosszú élettatam érhető el. Segítségével a A Graco Ultra Airless Handheld karbatartása, folyamatos üzembiztonsága egyszerű és hosszan fenntartható. További előnye, hogy bármilyen irányban szórhatunk vele, akár fejjel lefelé is! A szakemberek egyetértenek abban, hogy ez a leggyorsabb módszer a Perfect Airless Finish™ szóráskép eléréséhez.

AZ Ultra Airless Handheld DC vezetéknélküli festékszóró, mely a könnyű használhatóságot segíti. A Géphez 2 db 18V-os DeWALT akku és az ahhoz való töltő is tartozik.

Az Airless kézi festékszórók utolérhetetlenek a kis munkák gyors elvégzésében. Az iparágban jól ismert Graco ULTRA Airless kézi festékszórók a világ legmodernebb megoldásait egyesítik, melyek verhetetlen sebességet, hibátlan felületképzést és mindig üzemkész működést biztosítanak.

 

A VIPVITAPORTAL Zrt. bemutató termében megtekinthető, és előzetes egyeztetés után, vagy a facebook oldalunkon meghirdetett nyílt napokon ki is próbálható a Graco ULTRA kézi festékszóró, valamint a többi gép is.

Cégünk számos akcióval, kedvezménnyel részletfizetési lehetőséggel várja vásárlóit, és a bérlés iránt érdeklődőket.

 

A Graco Ultra Airless Handheld DC Festékszórógép tecnikai adatai:

  • 138 bar üzemi nyomás
  • 2,4 kg önsúly
  • oldószeres festékekhez
  • 0,016" fúvóka
  • DC brushless motor 2 db 18V DeWalt akksival
  • 1 literes tartály
  • RAC X™ fúvókatartó
  • FFLP410+FFLP514 fúvóka

 

 

Hivatalos facebook oldal:

 https://www.facebook.com/vipvitaportal